FermZilla™ gæring under tryk
Gæring under tryk som de professionelle...
Revolution inden for gæring og aftapning af øl.
FermZilla forenkler processen og formindsker risici for inficering og iltning af øllet.
Nu har du endelig mulighed for at brygge øl og tappe det direkte på flasker eller drikke det som fadøl – helt uden at røre øllet.
Du kan gære dit øl helt naturligt i FermZillaen eller under det ønskede tryk, så det samtidig karboneres, ved at købe det separate tryksæt og den justerbare overtryksventil med manometer.
Du slipper for besværet med at omstikke øllet. Desuden slipper du for et rengøringstrin og formindsker risiciene for inficering og iltning af øllet. Du drejer i stedet let på sommerfugleventilen og gæren tappes ned i gærbeholderen. Så simpelt er det. Hvis du ønsker at tørhumle, tilsættes humlen i gærbeholderen og den vil flyde op i gærtanken. Når humlen har afgivet sin smag og aroma, synker den til bunds i gærbeholderen.
Allerede efter 14 dage er øllet færdiggæret og klar til at drikke eller modne, hvis du har tålmodigheden til at vente.
Ved tilkøb af trykkit og beergun kan øllet tappes direkte på flasker/Kegs eller du kan tilkoble et fadølsanlæg til gærtanken og der kan skænkes fadøl direkte fra gærtanken.
Den berømte Fermentasaurus er blevet forbedret på nogle centrale punkter siden Gen 1.
Forbedringer:
Større åbning i toppen.
Større butterfly ventil og åbning
Pladsbesparende og let at rengøre, og der findes en masse ekstraudstyr.